Mijn droom is werkelijkheid geworden! Een eigen salon, dit was heel lang één van mijn wensen. Al heel vroeg wist ik dat ik kapster wilde worden. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school de kappersopleiding ging volgen.
Naast de kappersopleiding heb ik veel ervaring op kunnen doen bij Braspenning Coiffures in Zwolle, hier ben ik als leerling kapster begonnen en uitgegroeid tot allround hairstylist.
Naast de kappersopleiding heb ik diverse cursussen en bijscholing gevolgd. Tevens heb ik een diploma voor visagie. Ik ben dus van alle markten thuis, maar richt me volledig op het kappersvak.
De mode verandert ieder jaargetijde, en dus de kapsels ook. Deze  veranderingen gaan gepaard met  nieuwe technieken en vaardigheden, daarom zal ik me blijven ontplooien door het volgen van cursussen gericht op mijn eigen vakgebied.
Mijn salon is modern en praktisch ingericht, maar ik hoop een rustige en huiselijke sfeer te kunnen creëren waar jong en oud zich prettig voelt. Bewust is gekozen om alleen te knippen op afspraak, hierdoor hoef ik mensen niet teleur te stellen en wil ik lange wachttijden voorkomen. 
Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs, iedereen is welkom.