Binnen Salon Inge wordt gewerkt met hoogwaardige en kwaliteits styling producten van L’Oréal Proffessionnel en Fudge.  Het zijn betaalbare producten met een hoge kwaliteit! Natuurlijk kan ik er zelf in mijn salon uitstekend mee werken, maar thuis zult u zien dat u ook zelf creatief kunt zijn. Het is van groot belang dat niet alleen de kapper een mooie haarstijl kan creëren, maar dat klanten thuis ook uit de voeten kunnen. Met de producten van L’Oréal Proffessionnel en Fudge is dit zeker het geval.

www.lorealprofessionnel.com


Voor haarkleuring maak ik gebruik van de nieuwste kleuring “Inoa” van L’Oréal Proffessionnel. Deze semi-permanente, verzorgende haarkleuring is geurloos en er is geen ammoniak toegevoegd! Het geeft een natuurlijk lijkende kleur en glans aan je haar. Door de toegevoegde elementen wordt de haarstructuur verbeterd, het haar verstevigd en hersteld, met een schitterende glans. Naast kleuring maak ik ook gebruik van de producten van  L’Oréal voor haarverzorging.

www.fudge.nl

Ook maak ik gebruik van de styling & finishing producten van Fudge. Fudge is een trendy merk op het gebied van styling & finishing producten. Maar geschikt voor ieder type haar. Tijdens het stylen van het haar verstevigt en verbeterd dit product de conditie van het haar. Voor iedere styling is een geschikt product te vinden, extra fixatie bij een spikey of wetlook of een serum dat zorgt dat statisch haar verdwijnt en het haar een mooie glans krijgt? Maar natuurlijk kunt u bij SalonInge ook terecht voor zoals wax, gel en haarspray. De producten van Fudge zijn goed uitwasbaar door de formule op waterbasis.

Voor meer informatie over deze producten kunt u op de links klikken.